Nový katalóg rodinných domov Euroline 2010

13.01.2010 16:51

Katalóg rodinných domov 2010 je k dispozícii vo verzii digitálnej (Katalóg na CD od 0,00 EUR) a vo verzii tlačenej (Exkluzívny tlačený Katalóg). Podľa spôsobu doručenia a platby si môžete vybrať z piatich možností:

1. Katalóg na CD zdarma - vtedy, ak si prídete pre CD katalóg k nám alebo našim obchodným zástupcom.

2. Katalóg na CD v cene 1 EUR s DPH - vtedy, ak si necháte zaslať katalóg domov a cenu uhradíte cez internet banking (Tatra Pay, SporoPay, VÚB-eplatby, CardPay)

3. Katalóg na CD v cene 2,52 EUR s DPH - vtedy, ak si necháte zaslať CD Katalóg domov na dobierku

4. Exkluzívny tlačený katalóg v cene 4,90 EUR s DPH - vtedy, ak si necháte zaslať Exkluzívny tlačený katalóg domov a cenu uhradíte cez internet banking (Tatra Pay, SporoPay, VÚB-eplatby, CardPay), alebo pri osobnom prevzatí

5. Exkluzívny tlačený katalóg v cene 7,50* EUR s DPH - vtedy, ak si necháte zaslať Exkluzívny tlačený katalóg domov na dobierku

*Cena na dobierku sa skladá z ceny za Katalóg 4,90 EUR + poštovné pre 1ks Katalógu. Pre viac ks Katalógu je poštovné navýšené podľa platných taríf Slovenskej Pošty, a.s.

Katalóg rodinných domov 2010 obsahuje 358 typov RD aj v zrkadlovom prevedení t.j. 716 projektových riešení. CD obsahuje digitálnu verziu Katalógu v pdf. DVD, ktoré je súčasťou Exkluzívneho tlačeného Katalógu, obsahuje navyše nové aplikácie k jednotlivým RD a podrobné vyhľadávanie v RD.